1100 euro lenen

Een lening aanvragen van 1100 euro. Ook voor personen met een negatieve registratie bij het BKR. Start vandaag nog met je aanvraag op Minilening24.

1100 euro lenen met een minilening is een oplossing voor allerlei omstandigheden waardoor je te maken krijgt met acuut geldgebrek. Soms gebeurt dat buiten je schuld om, zoals wanneer er een duur apparaat kapot gaat en vervangen moet worden. Je kunt ook een rekening over het hoofd hebben gezien, die desondanks op tijd betaald moet worden en een gat slaat in je saldo. Bij andere oorzaken van acuut geldgebrek ligt dat vaak aan jezelf, zoals wanneer je te vaak bent wezen stappen of als een vakantie duurder is geworden dan gepland. Wat de reden van geldgebrek is doet er echter niet toe, want een minilening biedt mogelijkheden om het probleem binnen 24 uur op te lossen.

Snel geld lenen

1100 euro lenen met een minilening heeft als grootste voordelen dat het aanvragen bijzonder eenvoudig is en dat het geld snel op de rekening van je bank staat. De aanvraag wordt digitaal afgehandeld en er hoeven geen lastige vragen te worden beantwoord. Het proces van aanvragen kost slechts 10 minuten tijd. Als je al eerder een minilening hebt gehad staat het geld 10 minuten na het ondertekenen van de offerte op je rekening. Wie vandaag een minilening aanvraagt kan het geld dus direct gebruiken. Bij iemand die nog niet eerder van een minilening gebruik heeft gemaakt duurt het maximaal 24 uur voordat het geld op de rekening staat.

Geen BKR toetsing

Bij de aanvraag van 1100 euro lenen met een minilening is alles gericht op snelle service. Dat is één van de redenen waarom de kredietverstrekker geen BKR toetsing uitvoert. Het gevolg is, dat ook consumenten die bij een andere lening een betalingsachterstand hebben een minilening kunnen afsluiten. Als er wel zou worden gekeken naar de BKR registratie was dat onmogelijk geweest. Dat wil niet zeggen dat er snel misbruik gemaakt kan worden van een minilening. De geldverstrekker eist dat je een garantsteller aanwijst, die de aflossing van de lening voor zijn rekening neemt als je daar zelf niet toe in staat bent.