1200 euro lenen

Een lening aanvragen van 1200 euro. Ook voor personen met een negatieve registratie bij het BKR. Start vandaag nog met je aanvraag op Minilening24.

Als je te maken krijgt met een grote financiële uitgave is dat vervelend, maar het is geen probleem dat onoplosbaar is. Want daar zijn allerlei methoden voor, zoals een minilening. Daarmee kun je een bedrag van 1200 euro lenen. Dat kan nodig zijn als je auto moet worden gerepareerd. Een minilening voor 1200 euro kan ook handig zijn als je kunt profiteren van een duur product dat in de aanbieding is, zoals een home cinema of een e-bike. Meestal heeft zo’n aanbieding een beperkte looptijd. Het is dus belangrijk dat je snel over voldoende geld beschikt. Bij 1200 euro lenen met een minilening heb je binnen 24 uur geld.

Populaire lening

De minilening is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden. De belangrijkste redenen daarvoor zijn de eenvoudige wijze van aanvragen, de korte looptijd, het achterwege blijven van een BKR registratie en de snelheid waarmee de aanvraag wordt verwerkt. Het aanvragen van een minilening voor 1200 euro lenen wordt digitaal gedaan op de website van de geldverstrekker. Je hoeft alleen je contactgegevens, het bankrekeningnummer en een foto van je ID bewijs op te sturen. Dat kan met de smartphone en duurt niet langer dan enkele minuten. De geldverstrekker reageert binnen een kwartier op je aanvraag en als die goedgekeurd wordt heb je snel het geld op de bank.

Wie kan 1200 euro lenen?

De minilening is in principe toegankelijk voor iedereen. Omdat de aanvraag zo snel wordt behandeld is het geld direct te gebruiken. Zelfs consumenten die bij een andere lening een betalingsachterstand hebben kunnen een minilening afsluiten. Dat komt doordat er geen BKR toetsing wordt uitgevoerd. Het is de verantwoordelijkheid van de aanvrager dat hij de aflossing op tijd voldoet. Als vangnet wordt bij een minilening vaak geëist dat er een garantsteller wordt benoemd. Dat is iemand die garant staat en de aflossing moet betalen als de aanvrager daar niet toe in staat is.