1300 euro lenen

Een lening aanvragen van 1300 euro. Ook voor personen met een negatieve registratie bij het BKR. Start vandaag nog met je aanvraag op Minilening24.

1300 euro lenen met een minilening is niet iets dat je zomaar doet. Want als je een fatsoenlijk salaris hebt moet je jezelf goed kunnen redden. Toch zijn er situaties waarin 1300 euro lenen met een minilening een oplossing is. Want stel dat je auto voor een onderhoudsbeurt naar de garage wordt gebracht, en er blijkt een reparatie van bijna 1300 euro nodig te zijn. Zoveel geld staat meestal niet op je rekening. Dan kun je een minilening aanvragen. Als je die aanvraag vandaag doet staat het geld binnen 24 uur op je rekening, zodat je die dure rekening voor de reparatie van de auto direct kunt betalen.

Kenmerken van een minilening

1300 euro lenen met een minilening is tamelijk populair. Niet omdat er bij een minilening weinig rente betaald hoeft te worden, maar omdat vrijwel iedereen met deze lening geld kan lenen. Andere redenen waarom een minilening populair is zijn de korte looptijd en de snelheid en het gemak waarmee zo’n lening kan worden aangevraagd. Het aanvragen is een kwestie van naar de site van de geldverstrekker gaan en een aanvraag invullen. Het enige wat daarvoor nodig is zijn je persoonlijke gegevens, een foto van je identiteitsbewijs en je bankrekeningnummer.

BKR toetsing

Voor bijna alle leningen zijn geldverstrekkers verplicht om bij het BKR te checken of de aanvrager een negatieve registratie heeft. In dat geval zijn er risico’s verbonden aan het verstrekken van een lening en zal dit door de meeste kredietverstrekkers worden geweigerd. Minileningen gaan over bedragen tussen € 100 en € 1500 met een looptijd tot maximaal 2 maanden. Dit soort leningen is vrijgesteld van de verplichting om een BKR toetsing uit te voeren. Het gevolg is, dat ook aanvragers die een achterstand hebben bij het aflossen van een andere lening in aanmerking kunnen komen voor een minilening.