1400 euro lenen

Een lening aanvragen van 1400 euro. Ook voor personen met een negatieve registratie bij het BKR. Start vandaag nog met je aanvraag op Minilening24.

Als je met vakantie gaat is het prettig om wat geld achter de hand te hebben. Dat kan onder meer door 1400 euro lenen met een minilening. Want je wilt niet de spelbreker zijn als er met een groep vrienden besloten wordt om deel te nemen aan een kostbare excursie. Extra geld is ook handig als je om de één of andere reden gedwongen wordt om in een ander hotel te verblijven dan de bedoeling was. 1400 euro lenen met een minilening is gemakkelijk. De aanvraag wordt snel verwerkt. Vandaag aanvragen betekent dat het geld morgen al op je rekening staat. Je kunt het dus direct uitgeven.

Korte looptijd

Het is goed om erbij stil te staan dat wanneer je een minilening gebruikt voor 1400 euro lenen, dit geld na uiterlijk 2 maanden weer moet worden terugbetaald. Bij een minilening wordt namelijk gewerkt met zeer korte looptijden. Geld lenen kan met een looptijd van 14 dagen, 30 dagen, 45 dagen of 60 dagen. Als je zo’n bedrag leent moet je er dus zeker van zijn dat tegen de tijd dat er moet worden afgelost voldoende geld op je rekening staat. Als dat niet lukt kun je te maken krijgen met boetes.

BKR registratie

Iedereen die een nog niet afbetaalde lening heeft afgesloten voor een bedrag boven de € 2000 staat geregistreerd bij het BKR. Die registratie is verplicht voor kredietverstrekkers van bedragen boven de € 2000 en looptijden vanaf 3 maanden. Omdat bij een minilening slechts bedragen tussen € 100 en € 1500 worden geleend en omdat er wordt gewerkt met looptijden die korter zijn dan 2 maanden, geldt de verplichting om een BKR toetsing uit te voeren niet bij deze leningen. Dat betekent dat iedereen die al ergens anders een betalingsachterstand heeft in principe een minilening kan aanvragen.