800 euro lenen

Een lening aanvragen van 800 euro. Ook voor personen met een negatieve registratie bij het BKR. Start vandaag nog met je aanvraag op Minilening24.

Als de koelkast of wasmachine kapot gaat en vervangen moet worden kan dat leiden tot acuut geldgebrek. Niet iedereen heeft een bedrag van circa € 800 op de plank liggen voor zo’n aanschaf. Het is fijn als je dan snel en zonder ingewikkelde procedures direct 800 euro lenen kan. Dit is mogelijk door gebruik te maken van een minilening. Dit is een soort lening die binnen een kwartier kan worden afgesloten. Het geld wordt snel overgemaakt naar je bankrekening. Als je vandaag een minilening voor 800 euro lenen aanvraagt staat het geld morgen gegarandeerd op de bank.

Snelheid als grootste voordeel

Bij acuut geldgebrek is snel aanvullen van het tekort van groot belang. Als dat niet gebeurt blijven rekeningen liggen of kun je geen boodschappen meer doen. Geldverstrekkers die minileningen aanbieden hebben hun aanvraagprocedure daarom zo eenvoudig mogelijk ingericht. Het hele proces verloopt digitaal en er hoeven maar enkele gegevens te worden doorgegeven. Bij een minilening is het niet nodig om de bij andere leningen wettelijk verplichte BKR toetsing te doen. Behalve dat dit tijdwinst oplevert zorgt het achterwege laten van de BKR toetsing ervoor dat een minilening ook beschikbaar is voor mensen met een negatieve BKR registratie.

800 euro lenen in 3 stappen

Voorafgaand aan het aanvragen van een minilening worden de gevolgen van de lening bestudeerd. Bij 800 euro lenen moet je voor jezelf vaststellen wat voor jou haalbare momenten zijn om de aflossing van de lening te betalen. Op basis daarvan kies je een aflossingstermijn. Bij een minilening is er keus uit 15 dagen, 30 dagen, 45 dagen of 60 dagen. Zoals je ziet is het dus echt een kortlopende lening. Houd daar rekening mee als je 800 euro lenen wilt.

Digitaal aanvragen

De tweede stap is dat je de werkelijke aanvraag doet. Dat kan op de site van de geldverstrekker. Je moet daar je persoonlijke gegevens invullen en als bewijs van je identiteit een foto van je paspoort of ID kaart uploaden. Tenslotte moet het rekeningnummer van je bank worden doorgegeven. De geldverstrekker zal ook vragen om een garantsteller. Dat is iemand die garant wil staan voor jouw minilening. Vervolgens wordt de aanvraag behandeld.

Lening ontvangen

Als de minilening wordt toegekend ontvang je binnen een kwartier een offerte. Nadat die digitaal is ondertekend wordt het geld naar je bankrekening overgemaakt. Wie voor het eerst een lening bij de betreffende geldverstrekker afsluit heeft het geld binnen 24 uur ter beschikking. Als je al eerder een lening hebt gehad zijn je gegevens bekend en wordt het geld binnen 10 minuten op je rekening bijgeschreven.