900 euro lenen

Een lening aanvragen van 900 euro. Ook voor personen met een negatieve registratie bij het BKR. Start vandaag nog met je aanvraag op Minilening24.

Een minilening maakt snel 900 euro lenen mogelijk. Bij een minilening wordt geen BKR toetsing gedaan, zodat je ook geld kunt lenen bij een achterstand op de aflossing van een andere lening. Een minilening is dus voor bijna iedereen beschikbaar. Behalve dat 900 euro lenen gemakkelijk is, gaat ook het aanvragen van de lening supersnel. Het geld staat meestal binnen een dag na de aanvraag op je rekening bij de bank, zodat het direct te gebruiken is. Wie al eerder een minilening heeft afgesloten krijgt het geld na aanvraag van een nieuwe lening al binnen 10 minuten overgemaakt. Dat is dus nog veel sneller.

Snel een minilening afsluiten

Een minilening aanvragen gaat volledig digitaal via de website van de geldverstrekker. Je hoeft bijna geen gegevens door te geven. Ten eerste bepaal je hoeveel geld je wilt lenen en vervolgens selecteer je de gewenste aflossingsperiode. Er is keus uit enkele opties tussen 14 en 62 dagen. Door zelf een aflossingstermijn te selecteren weet je dus precies wanneer je de lening moet terugbetalen. Vervolgens moet je je persoonlijke gegevens, een foto van een identiteitsbewijs en je bankrekening doorgeven. De kredietverstrekker beslist of je de lening kunt krijgen en stuurt een offerte. Zodra die is ondertekend wordt het geld naar je overgemaakt.

Geen BKR toetsing

Een minilening voor 900 euro afsluiten is voor bijna iedereen toegankelijk, omdat er geen BKR toetsing wordt gedaan. Ook aanvragers met een achterstand op het aflossen van andere leningen kunnen dus een minilening krijgen. Houd er rekening mee dat de meeste kredietverstrekkers wel eisen dat er iemand garant staat voor je lening. Een ander punt om rekening mee te houden is dat er hoge rentepercentages worden gehanteerd. Het effect daarvan is echter niet zo groot, omdat er met korte aflossingstermijnen wordt gewerkt. Een minilening is daardoor een oplossing voor acuut geldgebrek.